Information

På Västmannagatan 54 driver bröderna Dag och Natt det ensliga vandrarhemmet Wärdshuset. En stormig natt kommer det unga paret Anni och William till Stockholm och av misstag till Wärdshuset, där Dag och Natt bemöter dem på ett ytterst ovanligt och obehagligt sätt. När Anni och William blir bjudna på Wärdshusets speciella brännvin tar skräcken överhanden och de börjar uppleva mardrömmar som de aldrig trodde de skulle få vara med om.

Bered dig på en farlig mardrömslek i den kalla novemberkvällen och en skräckupplevelse som du sent kommer att glömma. Ingen går säker! Beträd på egen risk! Varning för blod! Rekomenderas från 15 år. Premiär 14 november på TeaterVerket. Biljetter finns att köpa på teaterverket.se.

lördag 13 november 2010

Genrep idag!

Idag, gott folk, är det genrep! Klockan 12.00 idag intar skådespelarna scenen, första gången med publik som inte är från ensamblen. Det ska bli riktigt spännande att se hur det går.

Jag har inte varit med på de senaste repen, då det mestadels har varit text- och teknikrep. Jag vet alltså inte vad jag kan vänta mig från föreställningen nu, då det säkerligen har blivit ändringar sedan sist jag såg ett genomdrag. Jag är alltså ungefär lika nollad som de andra som kommer idag, förutom att jag känner alla på scen och vet att det är latex... Alltså inget att vara rädd för. Inget alls.

Inte för att jag tror att det kommer hjälpa ett endaste dugg.

Mer om genrepet ikväll!

På återseende,
Emelie

PRESS!

Lyssna på Stefan och Hjalmar i Sveriges Radio P4!

Läs Alexandras intervju i Allt Om Stockholm!

Se Bakom Kulisserna!

Facebook-gruppen

Enjoy!

söndag 7 november 2010

En liten tjuvtitt

Härom dagen hade vi en fotograf över på ett av repen. Han tog dessa fantastiska bilder, som enbart är ett smakprov på vad ni kommer få se på scen.






Smink: Madeleine Törnqvist af Ström
Kostym: Emelie Löwgren
Fotografering: Petter Hellman